Over ons – Tandartspraktijk Delfgauw – Delfgauw

Over ons

Over ons

Tandarts in Delfgauw

In het centrum van Delfgauw in een fijne buurt bevindt zich onze tandartspraktijk. Wij zijn de enige tandartspraktijk in Delfgauw. Tandartspraktijk Delfgauw bestaat al 40 jaar. Het is een modern centrum, waar kundige specialisten hun vak uitvoeren met geavanceerde apparatuur in een stijlvolle ambiance. Dit gepaard met korte wachttijden en grote patiëntvriendelijkheid. De praktijk is goed bereikbaar met het OV. Tevens is er genoeg parkeermogelijkheid direct naast de praktijk.

Wij voeren reguliere en specialistische tandheelkundige behandelingen uit. Tevens zijn wij ervaren met het behandelen van angstige patiënten en kinderen. Onze doel is het zo comfortabel mogelijk maken van uw tandartsafspraak.

Waarom kiezen patienten ons?

Persoonlijke aandacht en zorg op maat staan centraal binnen ons team. U bent in onze praktijk in goede handen. Onze ervaren en deskundige tandartsen, mondhygiëniste, preventie-assistenten, tandartsassistenten en office manager werken met plezier samen in een geoefend team. Hierdoor kunnen wij, samen met u, zorgen voor uw mondgezondheid.

Wij zijn een goed opgeleid team dat aan continue bijscholing doet en de nieuwste technieken gebruikt. Wij streven naar korte wachttijden en optimale patiënt-tevredenheid.