Team

Stef Jansen, Tandarts-Implantoloog

Afgestudeerd in 1984 aan de Universiteit van Utrecht. Van november 1984 tot maart 1985 Hospital Dental Service opgezet in het Academisch Ziekenhuis te Utrecht.
Van maart 1985 tot augustus 1988 als docent werkzaam op de polikliniek Kaakchirurgie van het Tandheelkundig Instituut te Utrecht. Sinds september 1988 full-time in de praktijk te Delfgauw. In 1986 begonnen met het plaatsen van implantaten. In 2007 gestart met implantologische behandeling van patiënten buiten de eigen praktijk.

—————————————————————————————————————————————————————————————–

Willemien Jansen-Rimmelzwaan, Tandarts

Afgestudeerd in 1980 aan de Universiteit van Utrecht. Medewerkster in praktijken in Nieuwegein en Gorkum tot februari 1982. In 1981 de praktijk in Delfgauw gestart. Vanaf februari 1982 tot december 1998 1 dag per week tandarts in de Mytylschool Maurice Maeterlinck te Delft. April 1982 tot april 1984 als tandarts verbonden aan het psychiatrisch centrum St.Joris Gasthuis te Delft. Momenteel 2 dagen per week werkzaam in de eigen praktijk te Delfgauw.

—————————————————————————————————————————————————————–

Dewi Kostermans, Tandarts

 

Afgestudeerd in 2012 als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en heeft sindsdien als tandarts de fijne kneepjes van het vak mogen leren bij diverse praktijken in Rotterdam en omstreken. Vanaf maart 2021 drie dagen werkzaam als tandarts bij praktijk te Delfgauw. Over de jaren heen een passie gekregen voor restauratieve/esthetische tandheelkunde en veel ervaring opgedaan bij begeleiding van angstige patiënten.
Daarnaast volgt ze scholing op verschillende vlakken van de tandheelkunde in binnen en buitenland.

Assistentes

Karin Smit

 

Jacqueline Bregman

 

Eline van Gils

 

Mondhygiëniste (zelfstandig):

Janine Wegman- van de Hil